Wat is de levertijd van mijn bestelling?

We verzenden je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen. Het kan voorkomen dat er bij de postdistributie (PostNL) buiten onze macht om vertraging ontstaat. Bestellingen tot 4 stropdassen passen door de brievenbus, je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Voor bestellingen buiten Nederland geldt een levertijd van 2-8 werkdagen. Dit is helaas afhankelijk van de postleverancier.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor een bestelling binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voor bestellingen binnen Europa zijn de verzendkosten € 10,- en voor bestellingen buiten Europa zijn de verzendkosten € 20,- per bestelling.
Bij een bestelling binnen Europa boven de € 50,- en buiten Europa boven de € 150,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

Bestellingen die door de brievenbus passen (tot 4 stropdassen) worden met PostNL verstuurd. Je hoeft in dit geval dus niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden met PostNL pakketdienst verstuurd.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Wij bieden je diverse veilige betaalmethoden aan:

iDEAL / Bancontact

Met iDEAL, Bancontact en SOFORT kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met iDeal.

Creditcard

De creditcards die wij accepteren zijn: Maestro, MasterCard, Visa en AMEX. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met een creditcard, anders dan de kosten die jouw creditmaatschappij in rekening brengt.

Paypal

Je kunt ook met creditcard betalen via Paypal. Dit is een wereldwijd betalingsplatform, waar reeds meer dan 64 miljoen mensen gebruik van maken. Je kunt een account aanmaken, maar dit is niet noodzakelijk. Indien je een account bij Paypal wenst aan te maken, heb je hier blijvend profijt van. Bij je volgende bestelling, in welke internetwinkel dan ook, kun je veilig via Paypal betalen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met Paypal.

Meer informatie over PayPal kun je vinden op de Paypal website.

Klarna – op rekening bestellen voor particulieren

Particulieren bieden wij de mogelijkheid artikelen op rekening te kopen. Dit proces verloopt via Klarna. Zij zullen uw betaling behandelen. De kosten die wij in rekening brengen voor deze service bedragen € 1,50 per bestelling.

Hoe ruil of retourneer ik mijn bestelling?

Wij vinden het belangrijk dat jij 100% tevreden bent over je aankoop. Je hebt 14 dagen de tijd om een ongebruikt product te retourneren als jij niet helemaal blij bent met je aankoop. Gebruikte producten nemen wij niet terug. Wij storten de waarde van het geretourneerde product terug op dezelfde wijze als dat jij ons betaald hebt. Of, indien je je bestelling wilt omruilen, sturen we je het nieuwe artikel/ de nieuwe artikelen binnen 1 tot 3 dagen toe. Om de prijzen voor iedereen laag te houden, vragen wij je de retourkosten te betalen. Het retour zenden kan meestal in een envelop die door de brievenbus past, waardoor de kosten laag zullen zijn. Zodra wij de bestelling retour ontvangen hebben, ontvang je uiterlijk binnen 7 dagen je betaling retour.

Wil je een product retourneren? Stuur ons even een mail en we zullen je de verdere informatie sturen.

Er staan geen artikelen in het winkelwagentje